Deltagarens hem i Knowly

Deltagarens översikt i Knowly

Den här artikeln visar hur deltagarens hem i Knowly ser ut


Är du nyfiken på att veta mer hur deltagarens upplevelse i Knowly ser ut? I den här artikeln kan du läsa mer om hur dina deltagares hem i Knowly ser ut och hur de enkelt kan navigera. 

Hur deltagare får tillgång till materialet i Knowly

Vägen in till Knowly för dina deltagare är via de utskick du schemalägger till din deltagargrupp. Ett utskick till en mikroträning sker alltid via SMS eller e-post, beroende på vad du som administratör valt. Nedan ser du exempel på hur en sådan inbjudan ser ut.

Såhär redigerar du texten i inbjudan 

När en deltagare sedan trycker på knappen i e-postmeddelandet (eller länken i SMS:et) kommer de direkt in i den mikroträning du skickat, och kan gå igenom materialet i sin egen takt

Länken i e-postmeddelandet eller SMS:et tar deltagaren direkt in i materialet.

Efter att ha färdigställt mikroträningen har varje deltagare möjlighet att navigera vidare till utbildningens hemskärm

Efter att ha färdigställt materialet har deltagaren möjlighet att gå till utbildningens "hem".


Deltagarens översikt av lärresan

Deltagaren kan se hela innehållet i de utskick du som administratör har skickat ut, endast namnet på de utskick du schemalagt. De utskick som ännu inte schemalagts syns inte alls.

Om du lagt till den digitala coachen Fredde i din lärresa kommer deltagaren att kunna se Fredde i tidslinjen, men kommer inte att kunna skapa sin handlingsplan och starta Fredde förrän du skickat ut registreringslänken.

Deltagaren har full tillgång till sådant som redan skickats, kan se namnet på men inte öppna sådant som schemalagts och har inte tillgång alls till sådant som ännu inte schemalagts.

I takt med att du skickar fler mikroträningar fylls deltagarens tidslinje på. På så vis kan du portionera ut ditt material under resans gång. Tidslinjen växer i take med att fler mikroträningar schemaläggs och skickas.

Deltagarna kan alltid gå tillbaka till en tidigare mikroträning för att ta del av tidigare material och sina egna svar.


Tillgång till filer

Du kan enkelt dela filer med dina deltagare genom att ladda upp dem i Knowlys filhem. Här kan du läsa mer om hur du bifogar filer i Knowly.

Deltagarna har tillgång till de filer du laddat upp.


Tillgång till den digitala coachen Fredde

Om du lagt till den digitala coachen Fredde i din lärresa, kommer deltagarna att kunna se Fredde i sin tidslinje. Fredde aktiveras inte förrän du som administratör skickar ut registreringslänken. Innan dess kommer deltagarna enbart att se information om konceptet Fredde, och om att registreringen ännu inte har öppnat.

Du väljer när registrering för Coach Fredde ska öppna. Dessförinnan kan deltagare läsa om konceptet, men inte registrera sig.

När du som administratör skickar ut registreringslänken för Coachen Fredde får deltagaren följande e-postmeddelande (eller SMS)

E-postmeddelande med registreringslänk för Coach Fredde.

Nu kan deltagaren även nå Coachen Fredde från sin tidslinje

Coach Freddes översiktsvy.