Logga in i Knowly

Lyckas du inte ta dig tillbaka in i Knowly? Då är den här artikeln för dig!

Följande instruktioner gäller för såväl dator som telefon, och förutsätter bara att du vet vilken e-postadress eller vilket telefonnummer som är registrerat på ditt Knowly-konto.

Är du däremot osäker på dina vilka kontaktuppgifter ditt konto registrerats under, bör du kontakta din utbildare eller administratör.

Instruktioner i korthet

  • Gå till https://app.knowly.com → välj "Logga in med e-post" eller "Logga in med telefonnummer". Om du använder Knowly från en dator rekommenderar vi e-post, om möjligt.
  • Ett mail eller SMS skickas nu med en inloggningslänk, som är giltig i en timma. Tänk på att det kan ta en liten stund innan mailet eller SMS:et kommer fram. Vänta därför gärna några minuter innan du begär ytterligare en länk.
  • Tips: Spara https://app.knowly.com som ett bokmärke, så hittar du enklare tillbaka i framtiden.
  • Det går också att sätta ett lösenord för ditt konto, men det är inget måste.

Steg för steg

  1. Börja med att gå till https://app.knowly.com. Fyll i din-epost, alternativt eller telefonnummer (1). Om du har ett lösenord, tryck istället på "Logga in manuellt" (2).

  1. Gå sedan till din inkorg och tryck på länken i mailet eller SMS:et.

  1. Vill du istället logga in med lösenord behöver du fylla i din organisations ID, som du får av din administratör.

  1. Fyll sedan i e-post och lösenord för att komma in i plattformen. Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det från den här vyn.